Diskreta leverans och betalning av sexleksaker

Handla och få hem sexleksaker tryggt och diskret

Vi använder oss av Payex för betalning av dem produkter ni väljer att handla hos oss. Ni kan välja mellan att betala med kort eller med faktura. För att transportera varorna till er använder vi oss av DHL med full spårbarhet, och vi skickar alltid varorna i ett diskret paket som i regel är ett vanligt brunt paket, och helt utan text eller märken som skulle kunna vara avslöjande.

Vi har fri frakt på våra beställningar över 699:-. Du hämtar alltid ditt paket på ditt närmaste ombud.

DISKRET AVSÄNDARE - Vad står det på adressetiketten?

Vi använder neutrala och diskreta lådor eller kuvert för våra leveranser. Som avsändare står det Eprix. All personlig information som lagras i våra databaser kommer att behandlas strikt konfidentiellt. Den kommer aldrig att säljas eller lämnas till tredje part eller missbrukas. Vi tillämpar total diskretion och garanterar att alla anställda behandlar persondata konfidentiellt även efter avslutad anställning. Det står inget om innehållet på lådan, så varken personal som lämnar ut paket eller någon som ser etiketten kan se vad som är i paketet (det står inget i postens system om vad ditt paket innehåller, det går inte att veta eller se helt enkelt)

SÅ HÄR KAN PAKETEN SE UT SOM VI SKICKAR IVÄG

Vi förseglar paketen väl och använder rikligt med tejp (mer än det du ser på bilden) så att de tål hård hantering under transport

Bildresultat för paket


På etiketten som man fäster på paketet med din adress information står det inget om innehållet och som avsändare står det Eprix


Vad står det på Fakturan?

Om ni väljer att handla på faktura via klarna, så kommer ni få hem en faktura efter avslutat köp. På fakturan står att ni handlat av Eprix. Det står inget om vilka produkter ni köpt, så det kommer inte avslöjas.

Sms aviseringen från klarna

Handlar ni på faktura kommer ni även få en sms avisering på att ni har en faktura som ska betalas. På det sms aviseringen står det en mailadress till oss som är order@eprix.se

Sms avisering från posten om uthämtning av paket

När paketet når ditt närmsta utlämningsställe så kommer ni få en sms avisering där det står att ni fått ett paket från EPRIX som ska hämtas ut. Butiksnamnet (dvs E by night) nämns aldrig vid dessa tillfällen och ni kan lugnt och tryggt hämta ut ert paket utan att vara oroliga för att någon ska förstå vad som är i ditt paket. Även personalen i kassan kan inte se vad ditt paket innehåller, så dem kommer inte veta vad ni köpt.

Leveranstider

Vi arbetar med två olika typer av lagerstatus:

Snabblager: detta är varor som vi har tillgängliga för snabb leverans. Om ni beställer tex på tisdag har ni dessa varor i regel senast på torsdag, dessa varor tar ca 2 arbetsdagar eller 1-3 arbetsdagar beroende på vart i landet ni bor (norra Sverige ovanför Sundsvall tar en extra dag, gäller även Gotland)

I vårt snabblager kommer ni hitta över 5000 sexleksaker, intimprodukter. underkläder och mycket mera. Här försöker vi ha dom populäraste produkterna snabbt och tillgängligt för dig.

Externt lager: Dessa varor har en längre ledtid och tar ca 4-7 arbetsdagar att få hem. Dessa varor skickar vi från vårt lager i Europa direkt till er, priserna är av den anledningen också väldigt bra, tid är pengar brukar man säga och i detta fallet är mer tid lika med mindre pengar.

I vårt Outlet lager kommer ni hitta över 10 000 billiga sexleksaker och andra erotiska produkter som ni kan fynda till riktigt bra outlet priser.

Har ni frågor om diskreta leveranser och betalning så tveka inte från att höra av er till oss på e by night, ni når oss enklast på ebynight@bergendahls.se

Eprix har förövrigt mer än en webbutik och arbetar i flera branscher, så man kan inte koppla namnet eprix till just denna butiken, som det går med en del andra välkända sexbutiker.